MataróCulturaEl Port de Mataró acollirà la segona edició del Posidònia Fest

El Port de Mataró acollirà la segona edició del Posidònia Fest

spot_img

El format del Posidònia Fest seguirà sent el mateix: concerts de petit format ideats perquè el públic pugui viure la música molt a prop

El primer cap de setmana de setembre el Port de Mataró va acollir la primera edició del POSIDÒNIA FEST amb les actuacions de Cine Nuria, Pau Vallvé, Lia Sampai, Maria del Mar Bonet, Gessamí Boada i Txell Sust, a més a més d’una exposició d’art de Jens Schaefer.

En aquesta primera edició, el POSIDÒNIA FEST va rebre el suport de l’Ajuntament i Port de Mataró i la col·laboració d’Aigües de Mataró, D.O. Alella, Hotel Atenea Port de Mataró, projecte Libera d’Ecoembes, la Revista Iluro i Novetats Alemany.

Edició 2022

La bona acceptació per part del públic i els bons resultats obtinguts, fan que l’any vinent se celebri la segona edició POSIDÒNIA FEST. Serà el primer cap de setmana de setembre (2, 3 i 4 de setembre de 2022) al Port de Mataró.

El format seguirà sent el mateix: concerts de petit format ideats perquè el públic pugui viure la música molt a prop de l’escenari i, per tant, dels músics ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img