MataróDinàmicsNewex crea una campanya per llançar al mercat el primer neoprè ecològic...

Newex crea una campanya per llançar al mercat el primer neoprè ecològic del món

spot_img

Newex té l’objectiu de recaptar 9.500€ per finançar una primera producció de la marca que sortirà a la venda a la primavera del 2022.

Des del 3 novembre i durant els pròxims 40 dies, l’empresa mataronina Newex inicia la seva primera campanya de Crowdfunding. La iniciativa permetrà adquirir els seus productes a manera de prevenda, amb l’objectiu de recaptar 9.500€ per finançar una primera producció de la marca que sortirà a la venda a la primavera del 2022.

El projecte Newex ha aconseguit desenvolupar el primer vestit sostenible del mercat fabricat amb cautxú natural i especialitzat en barranquisme. Un material capaç de reduir en més del 95% el CO2 emès durant el procés de producció.

La proposta de valor d’aquesta start up de creació recent es basa en la utilització d’ecoprè d’origen natural i sostenible, amb l’objectiu de desenvolupar equipament d’alta qualitat i innovació. El producte és fet per barranquistes professionals i busca assolir un punt més de tecnicitat sense malmetre el medi ambient i, a més, apostant per una proposta de reciclatge.

El seu compromís de circularitat es basa en la investigació i el desenvolupament per reconvertir productes un cop acaben la seva vida útil, reintroduint-los a la cadena de valor evitant així que es converteixin en deixalles. Algunes d’aquestes solucions passen per realitzar: estoretes per a ioga, paviment per a gimnasos, farcit per a sacs de boxa o fundes per a ordinadors portàtils, entre d’altres.

A l’any es rebutgen a Espanya més de 10 tones de productes de neoprè derivats del barranquisme, un producte imprescindible, que aporta seguretat i protecció en aquesta pràctica esportiva però que es produeix amb materials altament contaminants com el petroli, sense opció de reciclatge o reutilització. Newex arriba al mercat buscant ser la solució a aquesta problemàtica.

Programes que avalen el projecte

Newex forma part de diversos programes de suport a l’emprenedoria impulsats per diverses entitats de reconegut prestigi al sector com: el programa Reimagine Tèxtil de la Fundació TecnoCampus a Mataró, on a més forma part de la incubadora; el programa de preincubació de Barcelona Activa; el programa Explorer impulsat pel Banco Santander o la comunitat Greentech Alliance ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img