MataróEl CAP Cirera-Molins serà pioner en transformar l'atenció primària

El CAP Cirera-Molins serà pioner en transformar l’atenció primària

spot_img

Es projectaran espais més grans i s’incorporaran dietistes, fisioterapeutes, assistents mèdics o professionals del benestar emocional

La construcció del nou CAP Cirera-Molins és un dels dos projectes que el Departament de Salut té sobre la taula a Mataró i que encara no ha dotat econòmicament. Des del Consorci Sanitari del Maresme considera aquest equipament la clau per transformar l’atenció primària a la ciutat, i per crear un model de referència a Catalunya.

El CAP requereix d’una inversió de 3 milions d’euros i s’ha d’aixecar al solar que hi ha al costat mateix de l’actual centre d’atenció primària. Amb aquest nou CAP, format per més de 1.800 metres quadrats, el Consorci vol implementar un nou model d’atenció i de gestió.

El nou equipament comptarà amb espais d’atenció al pacient per a consultes que no siguin estrictament assistencials. Actualment, hi ha un gran percentatge de la demanda a les consultes que no és clínica.

A més, es projectaran espais més grans i es treballarà per incorporar nous perfils, com dietistes, fisioterapeutes, assistents mèdics o professionals del benestar emocional. El pla funcional d’aquest nou equipament es va presentar el passat mes de juny i segons el CSdM té el vistiplau de Salut ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img