DestacatsLes pluges deixen un ferit greu i dos vaixells enfonsats a Mataró

Les pluges deixen un ferit greu i dos vaixells enfonsats a Mataró

spot_img

L’Ajuntament manté activat en fase d’alerta el Pla d’Actuació Municipal per inundacions

Les pluges d’aquest divendres han deixat a Mataró un ferit greu, dos vaixells enfonsats i desenes d’edificis i carrers amb afectacions per la gran quantitat d’aigua que ha caigut. En el punt més fort de la tempesta van arribar a caure 90 litres per metre quadrat. L’Ajuntament manté activat en fase d’alerta el Pla d’Actuació Municipal per inundacions mentre treballa per reparar les afectacions provocades en diversos equipaments municipals i a la via pública.

Els Bombers, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Mataró i els Serveis d’Emergències van rescatar de l’interior d’un vehicle a un home de 63 anys al voltant de les vuit de la tarda. El cotxe estava enfonsat en el pas subterrani del Cargol, que dóna accés al passeig marítim de Mataró. L’home, que estava a punt d’ofegar-se, va patir una aturada cardiorespiratòria i va ser traslladat a l’Hospital de Mataró.

Els Bombers van intervenir en 3 edificis situats a l’avinguda de Can Torner, carrer de Rosselló i passatge de Santa Magdalena. Aquest últim es va haver de desallotjar preventivament i aquest matí s’ha intervingut per estintolar l’edifici.

La tempesta també va provocar inundacions i filtracions d’aigua en diversos equipaments educatius. L’escola Anxaneta és la que va resultar més afectada, però també van tenir afectacions l’escola d’educació especial Les Aigües, l’escola Antonio Machado i l’edifici d’educació infantil de l’escola Joan Coromines.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img