MataróCulturaLa Col·lectiva Sant Lluc 2022 inaugura la temporada artística de Mataró

La Col·lectiva Sant Lluc 2022 inaugura la temporada artística de Mataró

spot_img

L’artista convidat i homenatjat és el pintor i titellaire mataroní Joan Hortós

L’exposició “Col·lectiva Sant Lluc 2022” de l’Associació Sant Lluc per l’Art arriba per 76è any a Mataró i inaugura la temporada artística de la ciutat. Es tracta d’una exposició que retroba 80 artistes i els dóna visibilitat. Aquest any l’artista convidat i homenatjat és en Joan Hortós, pintor i titellaire mataroní que va morir l’any passat.

Fins al 30 d’octubre es podrà visitar l’exposició a l’Ateneu de la Fundació Iluro, on hi ha una gran mostra de dibuix, pintura, esmalt, gravat, escultura, fotografia i altres propostes plàstiques, que permeten connectar i dialogar entre diferents tècniques i estils.

La presidenta de l’Associació, Isabel Llaquet, apunta que està sent una exposició molt gaudida pels visitants, on a la inauguració van assistir 206 persones i esperen que el nombre de visitants creixi durant tot el mes d’octubre.

Col·lectiva Sant Lluc
L’exposició té una gran mostra de dibuix, pintura, esmalt, gravat, escultura, fotografia i altres propostes plàstiques.

Una temporada plena d’art a Mataró

L’Associació ja té planificat el calendari d’exposicions a Mataró fins a finals d’any, amb les exposicions que ja havia programat la junta anterior: “Onze teles i quaranta-cinc papers”, de Glòria Badosa, actualment al Col·legi d’Aparelladors, l’homenatge a Albert Geronès que aviat s’anunciarà, així com l’exposició fotogràfica de Jordi Nin i la coneguda exposició 15×15.

A partir de gener, les exposicions seran les programades per la nova junta de l’Associació, que aviat aniran anunciant. Set Simon, secretari de l’entitat, destaca que serà una programació nova i amb canvis, però “cuidant molt les directrius que ja hi havia a l’anterior junta i des que es va fundar Sant Lluc”. Així mateix, expressa l’objectiu de Sant Lluc: “mostrar obra d’artistes ja consolidats, però també donar ales i donar a conèixer a artistes que comencen i que tenen la voluntat de mostrar-se a la ciutat i al territori”.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img