MataróCulturaS'acosta la 17a temporada de Músiques Tranquil·les a Mataró

S’acosta la 17a temporada de Músiques Tranquil·les a Mataró

spot_img

Cases de la Música presenta la programació del primer semestre de 2022 que oferirà nits singulars a Mataró un dijous al mes

Aquesta és la dissetena edició de les Músiques Tranquil·les. L’any 2017 vam canviar el concepte de cicle pel de temporada estable, amb una proposta singular a la ciutat de Mataró un dijous al mes: les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, on descobrir grans músics tot sopant al Teatre l’Aliança, convertit en club per una nit. Encarem el 2022 amb optimisme i us presentem aquí la programació que promet sis cites de luxe per al primer semestre de l’any.

La primera cita serà el 13 de gener amb Anna Tréa Trio, multiinstrumentista, compositora i cantant brasilera afincada a Barcelona. Al febrer farem un llarg viatge pels estils i llars del mediterrani de la ma d’OMßRA.

El mes de març serà ben especial, tant pel concert de la Yadira Ferrer i el seu latin jazz com per la col·laboració amb l’Escola Municipal de Música de Mataró, a l’abril serà el torn de Blue Bacon, un duet becat per Cases de la Música que beu del jazz, bossa, blues, flamenc i posarà la cirereta de l’humor a la programació.

El mes de maig Esmeralda Colette & the mothermass ens oferirà el seu repertori fet amb molt de morro i amor. I per donada la benvinguda a l’estiu, el mes de juny Bratia promet fer pujar la temperatura amb la riquesa dels balcans i l’energia i elegància del jazz manouche. Tot i que el públic ens ho demana i ens agradaria tornar a posar a la venda abonaments per a tots els concerts del primer semestre, no ho farem degut a la incertesa amb la que encarem el 2022 ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img