spot_img
MataróCulturaEl TecnoCampus inaugura un nou estudi d'àudio pioner

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’àudio pioner

spot_img

Ha suposat una inversió de 112.000 euros i representa posar a disposició dels estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals un equipament punter.

Els TecnoCampus ha inaugurat un nou estudi d’enregistrament equipat amb tecnologia puntera per a l’enregistrament i l’edició d’àudio d’acord amb els estàndards actuals de la indústria musical. L’estudi, que ha representat una inversió de 112.000€, permet compatibilitzar les condicions de l’enregistrament i la producció musical professional amb la tasca docent, ja que disposa d’un control que incorpora una grada amb capacitat per a 25 estudiants.

L’espai inaugurat avui consta d’una sala d’enregistrament amb visió directa a la sala de control, a més de connexió de vídeo i àudio amb altres espais del TecnoCampus com el plató o els estudis de ràdio. Amb aquesta infraestructura es poden fer enregistraments de petit i gran format, des de produccions tradicionals a enregistraments orquestrals. En l’àmbit tècnic, disposa d’una gamma completa de microfonia especialitzada, previs Neve, Api i Focusrite entre d’altres i del sistema de control Staten Raven, que permet treballar amb dues grans pantalles tàctils sobre tots els paràmetres d’edició propis d’una DAW (Digital Audio Workstation).

L’estudi també incorpora un sistema de monitoratge Dolby Atmos, un sistema d’àudio multicanal, cada cop més utilitzat en cinema, videojocs i música, a partir del qual l’usuari viu una experiència immersiva. Totes aquestes virtuts de l’espai s’han pogut comprovar avui, el dia de la inauguració, en l’actuació musical del grup NOUNEE, liderat per una estudiant del Grau en Mitjans Audiovisuals, Abril Ndjel.

Nou màster en ciutats intel·ligents

El TecnoCampus posa en marxa un nou màster en gestió de ciutats intel·ligents amb el suport del departament de Polítiques Digitals i Territori. El màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, presentat avui, està adreçat a professionals que vulguin aconseguir un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.

Fins ara, no existia en l’àmbit català i espanyol una oferta de màster de tipus integrador/transversal en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana. Aquest fet obre una finestra d’oportunitat per a la formació de professionals que treballin disciplines de diferents àmbits, d’aplicació al dia a dia de la gestió d’àrees metropolitanes amb una aposta clara per avançar cap a ciutats intel·ligents, connectades i sostenibles

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img