MataróCulturaDues startups del TecnoCampus, Wipass i Bambai, premiades al DES2022

Dues startups del TecnoCampus, Wipass i Bambai, premiades al DES2022

spot_img

WiPass i Bambai han estat premiades en la 6a edició del principal esdeveniment internacional sobre innovació i transformació digital.

El TecnoCampus, juntament amb altres dotze parcs científics i tecnològics membres de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE), 45 startups i la Plataforma Tecnològica Espanyola de Tecnologies Disruptives (DISRUPTIVE) ha estat present a les tres jornades del fòrum tecnològic DES-Digital Enterprise Show,  celebrat per primera vegada a Màlaga entre el 15 i 17 de juny.

APTE i els parcs científics i tecnològics que en són membres han mobilitzat gran part de les seves startups a la 6a edició del principal esdeveniment internacional sobre innovació i transformació digital amb l’objectiu de donar suport a aquestes empreses emergents especialitzades en tecnologies d’última generació per ampliar les seves xarxes de contacte i fer créixer els seus projectes empresarials.

Durant els tres dies de l’esdeveniment, nombroses startups de l’entorn dels parcs han pujat al ring de l’Startup Forum organitzat per La Salle Technova Barcelona per donar a conèixer els seus models de negoci a possibles inversors. Sis han estat reconegudes entre les millors, dues estan instal·lades al TecnoCampus: WIPASS  i  Bambai. Aquest premi els oferirà l’oportunitat d’escalar més ràpidament a nous mercats internacionals.

WiPass és un dispositiu que permet apropar el telèfon intel·ligent i connectar els nostres dispositius (tauleta, portàtil o telèfon intel·ligent) a la xarxa Wi-Fi. El model aplicatiu de WiPass Home conté diferents apartats de control sobre la xarxa Wi-Fi que també han anat adequant aquests dies de convivència a casa. Bambai és una empresa dedicada a les alarmes per les llars

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img