MataróCulturaUn Posidònia Fest al Port amb dos escenaris, més públic i nou...

Un Posidònia Fest al Port amb dos escenaris, més públic i nou concerts

spot_img

Amb les actuacions de Roger Mas, Marina Rossell, Miquel Gil, Magalí Sare, Jo Jet i Maria Ribot i Caamaño&Ameixeiras

Hi haurà dos escenaris: a l’escenari principal s’hi faran sis concerts i l’altre serà un espai obert a artistes del Maresme

Els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2022 el Port de Mataró acollirà la segona edició del POSIDÒNIA FEST, un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a concerts de gran qualitat.

Una de les grans novetats d’enguany és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19h. i 21:30h.), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció es farà mitjançant una crida on tots els músics del Maresme s’hi poden apuntar. De totes les propostes presentades, se’n triaran 3 que tindran l’oportunitat de realitzar una actuació remunerada, de petit format, de 45 minuts de durada.

L’altra gran novetat és l’aforament que, un cop superades les mesures Covid, serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que estan a la venda a la web www.posidoniafest.cat,  tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival.

El POSIDÒNIA FEST, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany hem arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA’T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img