spot_img
MataróNotíciesMataró instal·larà càmeres de videovigilància a Rocafonda

Mataró instal·larà càmeres de videovigilància a Rocafonda

spot_img

Les càmeres de videovigilància arribaran a Rocafonda durant el 2021. Així ho ha assegurat la regidora de Seguretat Pública, Anna Villareal.

Les càmeres de videovigilància arribaran a Rocafonda durant el 2021. Així ho ha assegurat la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal. S’ubicaran al parc del barri, després que el projecte ja hagi estat adjudicat. La videovigilància arriba a la ciutat amb vuit anys de retard respecte al que preveia el Pla Local de Seguretat del 2013, que ja apuntava a la necessitat d’incorporar aquesta tecnologia en els punts negres de la ciutat. Durant el 2018 i el 2019, la instal·lació de càmeres de videovigilància policial a Rocafonda ja es va posar sobre la taula, debut a diversos incidents, però finalment s’implementaran ara.

També al Boet?

Mentre s’executa aquest primer projecte, l’Ajuntament treballa en paral·lel per ampliar les localitzacions on instal·lar-hi càmeres. El polígon de Pla d’en Boet i la seva zona d’oci nocturn és una d’elles. De la mateixa manera també es vol instal·lar càmeres de lectura de matrícules per controlar l’accés del trànsit a les àrees de prioritat per a vianants (Riera i carrers de l’entorn). En aquests dos casos, les càmeres no estaran instal·lades el 2021, ja que encara resta elaborar el projecte tècnic ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img