MataróDinàmicsÈxit del taller sobre comunicació i imatge personal fet per Dona't un...

Èxit del taller sobre comunicació i imatge personal fet per Dona’t un impuls

spot_img

L’auge de les xarxes socials ha fet incrementar la necessitat d’aprofundir en la nostra imatge personal, per analitzar si, a través d’elles, estem comunicant amb coherència qui som o qui volem ser.

Des de l’associació de dones empresàries i emprenedores del Maresme, Dóna’t un Impuls, han considerat que aquest és un tema clau per ajudar a potenciar els negocis de les seves associades. Per aquest motiu, el passat 22 de febrer van organitzar un Workshop a càrrec de Celia Rivero, certificada per Aecop en Coaching Executiu, i formada en disciplines com Coaching Sistèmic, PNL, Assessoria d’Imatge, Màster en Psicologia Aplicada a la Imatge, Coaching d’Imatge i Imatge Corporativa.

L’esdeveniment va ser tot un èxit i es va celebrar al TecnoCampus davant d’un auditori ple. Rivero va dur a terme una ponència sobre la importància de la imatge per comunicar els valors corporatius i personals. L’objectiu del taller era permetre augmentar el poder personal a través de la imatge que oferim.

Un total de 40 empresàries hi van assistir: 30 sòcies de Dona’t un impuls i 10 no sòcies. El taller va constar d’una exposició inicial i de diferents exercicis pràctics, culminant amb una taula rodona per intercanviar experiències empresarials i fer networking. L’activitat va durar tota la tarda: de les 16:30h a les 20:30h. L’èxit que va tenir ha posat sobre la taula l’opció d’organitzar una segona part en un futur

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img