spot_img
MataróCulturaEl Posidònia Fest omple el port de Mataró amb artistes emergents

El Posidònia Fest omple el port de Mataró amb artistes emergents

spot_img

El festival es va veure obligat a cancel·lar una de les tres jornades a causa de la pluja

El Posidònia Fest va omplir el port de Mataró aquest passat cap de setmana. El festival, que va començar dijous, aposta per concerts íntims, música d’autor i artistes emergents. En aquesta segona edició, el festival es va veure obligat a cancel·lar una de les tres jornades a causa de la pluja que va caure divendres i que va afectar els equips tècnics.

“Unes cadires, a la fresca, un superconcert i un espai de fons natural”, així defineix el Posidònia Fest en David Mullor, codirector del Festival. Mullor explica que el Posidònia no té l’objectiu d’arribar a fer concerts multitudinaris, sinó íntims, on els músics se sentin a prop del públic. “Busquem un festival on tothom veu els concerts asseguts, perquè volem que predomini la música” afegeix.

Dijous va marcar el festival la música tradicional de Caamaño&Ameixeiras des de Galícia, així com la música d’autor catalana de Roger Mas. També van debutar al festival el grup mataroní Golden Embers, una proposta de música indie i soft rock, que va actuar a l’escenari que el festival havia reservat pels artistes del Maresme.

Dissabte la jornada va iniciar amb Magalí Saré i el seu nou disc “Esponja”, una retrospectiva sobre la seva infantesa i adolescència. Després, la maresmenca Mama Calypso i els Xavals Tropicals van fer cantar i ballar al públic en caure la nit. La segona edició del festival va acabar amb el concert de Miquel Gil, fent homenatge al seu 20è aniversari del disc “Orgànic”.

A banda de la música, el festival comptava amb una petita exposició de fotografia analògica a càrrec de Revela’t, així com paradetes de tasts del Maresme i d’informació sobre la Posidònia del Mediterrani i la importància d’ajudar a conservar-la.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img