MataróCulturaComencen les obres del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora

Comencen les obres del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora

spot_img

El pressupost és d’1.7 milions d’euros. CareCityLab desenvoluparà solucions sanitàries innovadores per acompanyar l’envelliment actiu.

Les obres del nou equipament CareCityLab, centre de recerca i transformació tecnològica en l’àmbit sociosanitari en relació a l’atenció a la fragilitat, la vulnerabilitat i l’envelliment acti es van iniciar el 9 de maig. En el CareCityLab hi participen diverses entitats que desenvolupan l’activitat en tres direccions: innovació en polítiques públiques d’atenció a la gent gran, programació d’activitats relacionals i de capacitació digital per a persones grans i programa de suport a les persones cuidadores, tant professionals com no professionals.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa constructora Voracys SL per un pressupost d’adjudicació de 1.763.591,68 € (IVA inclòs). Es preveu que les obres tinguin una durada de 18 mesos.

Sobre el Projecte PECT

El projecte PECT «Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores» té com a objectiu desenvolupar i implementar en el territori models i solucions innovadores d’acompanyament a l’envelliment actiu i a l’atenció a les persones en situació de fragilitat, dependència, cronicitat o discapacitat, mitjançant processos de recerca, desenvolupament tecnològic i generació i transferència de coneixement entre altres agents implicats, com a base per la creació d’ocupació i activitat econòmica d’alt valor afegit. El projecte PECT «Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores», liderat per l’Ajuntament de Mataró, és un projecte d’innovació i especialització intel·ligent territorial, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (PO FEDER de Catalunya 2014-2020) ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img