MataróCulturaLes platges de Mataró comencen la temporada de bany

Les platges de Mataró comencen la temporada de bany

spot_img

Hi haurà 7 guinguetes i 1 foodtruck repartits per les diferents platges; un punt de lloguer d’embarcacions lleugeres i platja per a gossos

A partir de l’1 de juny el servei de socorrisme s’oferirà també entre setmana. Hi haurà 7 guinguetes i 1 foodtruck repartits per les diferents platges; un punt de lloguer d’embarcacions lleugeres a la platja del Varador i s’habilitarà la platja delimitada per a persones acompanyades de gossos a la platja de Ponent per segon any consecutiu.

El servei de vigilància, salvament i socorrisme començarà aquest proper dissabte a funcionar a les platges de Varador, Callao, Ponent i Sant Simó. La principal novetat és que el servei, a càrrec de l’empresa adjudicatària Pro-activa, funcionarà diàriament a partir de l’1 de juny i fins a l’11 de setembre, en horari de 10 a 19 h, amb 15 persones treballant. Durant el mes de maig, el servei s’oferirà en les condicions de temporada mitja, és a dir, els caps de setmana i amb 9 persones treballant.

El servei de bany adaptat per a persones amb problemes de mobilitat seguirà a càrrec de Creu Roja, i s’oferirà entre l’1 de juliol i l’11 de setembre, en horari d’11 a 18 h, a la platja del Varador. Es recomana que aquest servei sigui preferiblement a demanda i amb cita prèvia per evitar desplaçaments innecessaris deguts a la mala mar, a la presència de meduses o a condicions meteorològiques adverses.

S’instal·larà una nova torre de vigilància a la platja del Varador, llocs de socors a les platges de Ponent, Varador i Callao, un mòdul d’intervenció immediata a la platja de Sant Simó, 7 línies de vida per a banyistes (1 a Ponent, 2 a Callao i 4 a Varador) i s’habilitarà un carril de sortida d’embarcacions de 30 m d’amplada a la platja del Varador per garantir la seguretat de banyistes i usuaris d’embarcacions lleugeres com caiacs o pàdel surf, entre d’altres.

Altres serveis que es podran trobar a la platja del Varador són el nou punt de lloguer d’embarcacions lleugeres (caiac, vela, paddle surf, sup ioga i surf) operat per l’empresa Sup & Sail i el parc de cal·listènia (Workout Park) instal·lat l’estiu passat.

7 guinguetes i platja per a gossos

Aquest estiu hi haurà 7 guinguetes que estan distribuïdes per les diferents platges i 1 foodtruck a la platja del Callao (una segona foodtruck està en fase de licitació perquè en primera instància el concurs va quedar desert) que completaran l’oferta gastronòmica dels habituals restaurants del passeig. Els operadors tenien premés iniciar l’activitat a principis d’abril i per Setmana Santa ja n’hi havia 3 en funcionament.

Per segon any consecutiu, Mataró disposarà de platja delimitada per a persones acompanyades de gossos a partir de l’1 de juny. En concret, s’hi destinarà el 50 % de la superfície de la platja de Ponent. Les principals novetats seran una dutxa per a gossos i la instal·lació de tanques que envoltaran l’espai ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img