MataróCultura'Canto jo i la muntanya balla' triomfa als Premis Butaca celebrats a...

‘Canto jo i la muntanya balla’ triomfa als Premis Butaca celebrats a Mataró

spot_img

L’obra ‘Canto jo i la muntanya balla’ s’ha convertit en la gran triomfadora dels XXVII Premis Butaca en alçar-se amb vuit guardons.

L’obra ‘Canto jo i la muntanya balla’ s’ha convertit en la gran triomfadora dels XXVII Premis Butaca en alçar-se amb vuit guardons. El Teatre Monumental va ser l’escenari on recuperar el format presencial d’una gala que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; i l’alcalde de Mataró, David Bote. ‘Canto jo i la muntanya balla’, que adapta el llibre d’Irene Solà, s’ha endut els premis de millor muntatge, millor direcció per a Guillem Albà i Joan Arqué, millor actriu de repartiment per Anna Sahun, millor escenografia, millor disseny de llums, millor vestuari, millor espai sonor i el Butaca Fundació Sgae a la millor composició musical per a Judith Neddermann.


Premiats de primer nivell


El Butaca Fundació Sgae al millor text ha recaigut a Joan Yago, autor de ‘De què parlem mentre no parlem d’aquesta merda’, i Clara Segura s’ha endut el de millor interpretació pel seu paper a ‘Filumena Marturano’. A la categoria de millor actor teatral el Butaca ha estat per a Joan Carreras pel seu paper a l’obra ‘Història d’un senglar’ i Lluís Soler el d’actor de repartiment pel seu rol a ‘Les tres germanes’. Imma Colomer ha recollit el Butaca Honorífic Anna Lizaran en reconeixement a la seva trajectòria. ‘Sonoma’, de La Veronal, s’ha endut el premi a millor espectacle de dansa i el premi a la millor intèrpret femenina ha estat per a Lali Ayguadé, pel seu treball a ‘Gizaki’. Luís Martínez Gea ha guanyat el de millor intèrpret masculí pel seu paper a ‘Animal de sequera’

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img