spot_img
MataróAcomiadat un docent del TecnoCampus denunciat per assetjament sexual

Acomiadat un docent del TecnoCampus denunciat per assetjament sexual

spot_img

Segons apunta EFE, el professor mantenia converses privades amb les alumnes durant les sessions virtuals de classe

El TecnoCampus ha acomiadat un dels seus docents associats del grau de Mitjans Audiovisuals després de ser denunciat per presumpte assetjament sexual per un grup d’alumnes. La denúncia, segons ha avançat l’agència EFE, l’haurien interposat nou estudiants de diferents cursos. Segons apunta EFE, el professor mantenia converses privades amb les alumnes durant les sessions virtuals de classe, les convidava a prendre una copa, els demanava el seu número de telèfon o, fins i tot, demanava que es vestissin d’una determinada manera.

Comunicat del TecnoCampus

La publicació de la notícia ha tingut una ràpida reacció per part del TecnoCampus. A continuació adjuntem el comunicat íntegre emès per la universitat.

“Aquests fets, denunciats el passat mes de febrer per diverses estudiants, van ser tractats amb la màxima diligència per part de la Unitat d’Igualtat del TecnoCampus, que amb total independència va instruir un expedient que ha conduït, finalment, a la desvinculació professional del professor afectat”.

“Des del 2011, la institució disposa de pla d’igualtat i d’un protocol per prevenir i solucionar conductes percebudes com a discriminatòries, violentes o d’assetjament sexual, per raó de sexe o per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. És, doncs, una institució pionera en aquesta matèria”.

“El professorat del centre ha participat en accions formatives i de conscienciació sobre la matèria com a part de les actuacions de prevenció, i la perspectiva de gènere s’incorpora de forma transversal a totes les àrees de treball, estudi, docència i recerca. En aquest sentit, el TecnoCampus reivindica la bona feina i professionalitat del conjunt dels seus professionals”.

“Finalment, la institució manifesta la solidaritat amb les estudiants afectades, a les quals ha atès i donat suport amb la màxima celeritat, així com el ferm compromís amb l’erradicació en l’entorn universitari de qualsevol comportament d’aquest tipus” ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img