spot_img
MataróCultura400 infants interpretaran la cantata de La Clika al Teatre Monumental

400 infants interpretaran la cantata de La Clika al Teatre Monumental

spot_img

Més de 400 infants interpretaran La Cantata de La Clika al Teatre Monumental de Mataró el proper 7 de juny i en format presencial

Un any després de l’excepcional cantata del curs passat, que es va celebrar exclusivament en format digital a causa del confinament i l’aturada de les escoles, aquest any es torna a recuperar La cantata de La Clika en format presencial. Enguany es combinarà en un format híbrid; la presencialitat amb la plataforma online.

La cantata de La Clika és un projecte impulsat per Les Cases de la Música. Mestres i infants treballen conjuntament les cançons de la cantata per tal d’interioritzar l’univers musical i de valors creat per La Clika, un grup d’alumnes de 2n de l’Escola El Rusc.

La cantata es compon d’11 cançons creades per components de grups com Xiula, Gertrudis o XerrameQ i que fomenten l’autoestima, l’amistat, la diversitat, l’ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació. Des de La Clika es proporcionen materials pedagògics orientats a mestres i alumnes per tal de facilitar l’aprenentatge de les cançons i les coreografies.

En el cas de Mataró, la cantata de La Clika es farà al Teatre Monumental el dia 7 de juny. L’acte, que s’organitza en col·laboració amb Cultura de Mataró, serà sense públic, ja que els infants cantaran asseguts des de la platea, i els músics tocaran des de l’escenari.

En grups bombolla

Amb l’objectiu de complir amb la normativa sanitària vigent es faran dos passis: un a les 11h on hi participaran l’Escola Torre Llauder, El Turó, Germanes Bertomeu, Escola Cirera, J.M. Peramàs i Escola Rocafonda, amb un total de 9 grups bombolla, i 221 infants. I més tard, a les 15h, ho faran l’IE Mar Mediterrània, Anxaneta, Marta Mata i Escola GEM, essent així, un total de 208 infants de 9 grups bombolla

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img