Mataró200 persones participen en la Pedalada Solidària contra el Càncer de Còlon

200 persones participen en la Pedalada Solidària contra el Càncer de Còlon

spot_img

Actualment, el càncer de còlon és el tumor de més incidència en homes i dones a Catalunya amb 6.458 nous casos diagnosticats l’últim any

Amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de còlon (31 de març), el diumenge 3 d’abril es va celebrar a Mataró la primera pedalada solidària impulsada per l’Associació contra el Càncer al Maresme.

Actualment, el càncer de còlon és el tumor de més incidència en homes i dones a Catalunya amb 6.458 nous casos diagnosticats l’últim any. L’esdeveniment esportiu va ser una crida a la societat a col·laborar en la investigació i a ser conscients de la malaltia. Prop de 200 persones van participar en la pedalada i grans i petits van poder gaudir d’una jornada en família.

Diferents autoritats com l’alcalde de Mataró, David Bote Paz; la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo Elvira i la regidora d’esports, Maria Beatriz Delgado Castro van assistir també a l’esdeveniment. 

L’acció ha estat patrocinada per Gescobar Assessors i consultors i ILIA Consulting. A més, l’Associació ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Mataró i el Consorci Sanitari del Maresme i la col·laboració de BACC, NEM, Caprabo, E.C.Mataró, Consell Esportiu del Maresme, Solan de Cabras i SERHS Food ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img