spot_img
DestacatsMataró Camina lliura 34.000 euros per combatre l’Alzheimer al Maresme

Mataró Camina lliura 34.000 euros per combatre l’Alzheimer al Maresme

spot_img

L’edició d’enguany de la Mataró Camina va fregar els 4.500 participants. S’han recaptat 34.201,58 euros

Mataró i l’Hotel Atenea Port han acollit la celebració del sopar solidari per la XVI Mataró Camina 2023. La gala va servir com a reconeixement als col·laboradors i patrocinadors de l’esdeveniment i per lliurar una recaptació rècord de 34.201,58 euros a l’Associació Familiars Alzheimer Maresme. L’edició d’enguany de la Mataró Camina va fregar els 4.500 participants.

Patrocinadors com Mataró Parc, Aliança Mataró, Mataró Bus, Mataró Neta, ANMA, Centre de Radiologia del Maresme, Aigües de Mataró, Kriter Software, Century 21, Hospital Clínic Maresme, ISSA, ComaJuan Immobiliaris, Alberplas SL, Red Civil, Mediared i Portes Iluro segueixen apostant fort per la iniciativa, com també una llarga llista de comerços locals. 

L’objectiu prioritari de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme, ens situat a Mataró, és el de millorar la qualitat de vida de la persona diagnosticada d’Alzheimer i de les famílies afectades. Per aconseguir-ho es realitzen diferents activitats d’ajut a les famílies i de representació davant l’administració: assessorar i informar de qüestions mèdiques, psicològiques, legals, econòmiques o d’assistència social relacionades amb la malaltia d’Alzheimer; promocionar la necessitat d’un diagnòstic correcte; ajudar les famílies a suportar l’impacte psicològic que suposa la malaltia; orientar cap a una atenció integral del malalt; estimular la investigació científica i informar i sensibilitzar la societat; representar davant l’Administració i altres institucions els interessos dels malalts i de les seves famílies.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img