spot_img
DestacatsLa startup mataronina Winahost aixeca 475.000 euros en finançament 

La startup mataronina Winahost aixeca 475.000 euros en finançament 

spot_img

La plataforma on line de lloguer turístic amb seu al TecnoCampus, tanca amb èxit la seva primera ronda de finançament

L’startup Winahost, amb seu central al TecnoCampus, acaba de tancar amb gran èxit la primera ronda de finançament. Aquesta plataforma en línia dedicada a la intermediació i reserva on line d’allotjaments turístics per a propietaris basada en BigData, ha aconseguit un total de 475.000 euros procedents d’inversors privats que es complementen amb préstecs participatius d’ENISA/Fons Next Generation de la UE.

Gràcies als fons recollits a la ronda de finançament, la companyia podrà dur a terme el seu pla d’expansió i desplegament tecnològic, fet que suposarà també un augment dels seus equips de màrqueting i vendes. 

“El nostre objectiu més a curt termini és ampliar el mercat de costes a mercats de ciutats com Màlaga i Madrid, triplicar el dossier de propietats en exclusiva, augmentar l’equip de professionals de tecnologia, màrqueting i vendes i, de cara al quart trimestre del 2024 , obrir un primer mercat internacional, que podria ser del Carib o de la Costa Mediterrània europea, bé a França, Itàlia o Grècia”, explica el CEO de l’empresa, Pol Aracil.

En tan sols dos anys, Winahost ha irromput amb força al mercat de l’home sharing i lloguer de vacances, gràcies en part al seu innovador sistema basat en BigData, cosa que permet realitzar una gestió multiposting amb els canals de reserves, monitoritzar l’oferta i els preus de tots els mercats i gestionar un calendari únic centralitzat amb l’objectiu de posicionar i arribar al màxim nivell de clients potencials, maximitzant l’ocupació i els ingressos dels clients.

Camí de les 22.000 pernoctacions i beneficis

Segons defensen des de la mateixa Winahost, en els últims tres mesos han omplert més del 90% de les nits disponibles per als seus propietaris. La companyia acumula més de 21.450 pernoctacions i ha allotjat a més de 3.770 hostes a tot Espanya. Aquest any tenim previst tancar l’exercici amb 2,3 milions d’euros de volum brut de negoci i cash gestionat en reserves, i per al proper any esperem projectar-lo fins als 6 milions d’euros. D’aquí es deriva la nostra facturació neta com a Winahost que estarà al mig milió d’euros per a aquest any 2023”, afirmen des de l’empresa. 

A nivell de volum de negoci i beneficis, l’oportunitat pels propietaris d’habitatges és també bona. Winahost cobra un 19% de comissió per la gestió integral de tot el procés de reserva. Per tant, per una reserva de 500 euros, cobres aquests diners menys el 19%. L’avantatge de Winahost és que fa que la teva propietat tingui més ocupació en més èpoques de l’any. 

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img