Mataró Salut La vacunació arriba als docents

La vacunació arriba als docents

La vacunació contra el coronavirus al personal docent d’escoles i instituts catalans ja ha començat. La campanya s’efectuarà amb la vacuna d’AstraZeneca

La vacunació contra el coronavirus al personal docent d’escoles i instituts catalans públics, concertats i privats ja ha començat. La campanya s’efectuarà amb la vacuna d’AstraZeneca, fàrmac dissenyat per a persones d’entre 18 i 55 anys sense patologies prèvies. A Catalunya són 125.000 els docents que compleixen aquestes condicions i que formen part d’aquesta fase de la campanya de vacunació. Cada persona rebrà un SMS al seu telèfon personal que els conduirà a una plana web on hauran de demanar cita. A Mataró, el CAP Maresme és el centre que oferirà el servei. Cal destacar que el cos de Policia Local de la ciutat també ha començat a rebre les primeres vacunes d’AstraZeneca. Amb dades de dimecres, un total de 5.340 mataronins han rebut la primera dosi d’alguna de les vacunes, i 3.269 les dues dosis.

Radiografia general

A nivell català, el procés de vacunació avança, però no a la velocitat desitjada. Amb data 22 de febrer es comptabilitzen 491.820 vacunacions entre primeres dosis (309.482) i segones (182.338). Això suposa que s’ha vacunat el 4.01% de la població de Catalunya. Pel que fa al global d’Espanya, a tot el país s’han administrat 3.165.191 milions de dosis i hi ha 1.208.305 persones que ja han completat el cicle ■

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitari

Instagram

El més popular

Dones amb història: Rocafonda, el Palau i l’Havana

Tres dones; tres barris; tres històries. Continuem amb els especials sobre els barris de Mataró. Parlem de Rocafonda, el Palau i l'Havana.

Molins i Vista Alegre: emprenadors creatius i joves implicats

Hem visitat Sweet Annie i Paleotraining Mataró, dos models de negoci innovadors. També entrevistem l'Andrea Sánchez, de l'AV de Molins.

Peramàs i les Esmandies: la llar de tots

Créixer amb referents és bàsic. Sens dubte, les Esmandies s'erigeix en la gran 'agitadora' de la vida social i cultural de Peramàs.