spot_img
MataróUn any de mesures contra la Covid: 6.5 milions i marge de...

Un any de mesures contra la Covid: 6.5 milions i marge de millora

spot_img

Entre el 2020 i l’exercici 2021, Mataró ha destinat 6.5 milions d’euros a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica

Entre el 2020 i l’exercici 2021, Mataró ha destinat 6.5 milions d’euros a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica, òrgan que integra tots els agents socials de la ciutat i que es va crear com a resposta a la pandèmia. Després d’un any en funcionament, la taula ha executat 73 mesures per pal·liar els efectes econòmics i socials del coronavirus i s’ha reunit per fer-ne balanç. S’han valorat molt positivament les actuacions dutes a terme fins ara, però tots els actors implicats s’emplacen a seguir treballant.

Joan Pera, president de PIMEC Maresme, demana a l’Ajuntament que, “un cop arribin els fons europeus”, el Consistori mostri “empatia pels comerços, autònoms i pimes”. Des dels partits de l’oposició s’ha plantejat millorar la participació de la Taula i redefinir els objectius a mitjà i llarg termini de l’òrgan creat.

Les mesures, al detall

Les mesures més destacades de les 73 iniciatives executades són:  més recursos per alimentació a l’Entorn; augmentar el servei d’atenció domiciliària i la teleassistència; crear activitats en línia per la gent gran; allotjar temporalment persones sense sostre a l’Espai Gatassa; impulsar el servei integral de protecció de l’habitatge; promoure ajuts del TecnoCampus a estudiants i empreses; situar agents cívics als espais públics; crear ajuts per a entitats esportives i esportistes; reduir tributs a la restauració i a les empreses més afectades per la pandèmia; ajuts per reobrir locals buits, etc ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img