spot_img
MataróEsportsMataró recupera la Nit de l'Esport posant el focus en les trajectòries...

Mataró recupera la Nit de l’Esport posant el focus en les trajectòries esportives

spot_img

La 66a edició de la Nit de l’Esport va tornar al Teatre Monumental després d’un any d’absència. Us presentem la llista de guardonats

La 66a edició de la Nit de l’Esport va tornar al Teatre Monumental després d’un any d’absència. Les trajectòries esportives, els ascensos, els aniversaris i la celebració de 50 anys de presència esportiva a la ciutat van ser els grans protagonistes de la gala, ja que l’edició d’enguany va quedar orfe d’escollir el millor esportista de Mataró 2020.

Agustí Murcia (Tennis Mataró) i Jordi Navarro (Escola Pia Santa Anna) van recollir els guardons a la trajectòria de tècnic esportiu i d’esport escolar. Josep i Àlex Gomà (Ilurosport), Manuel Torralba (àrbitre de futbol) i Jordi Pelegrí (director de GA Lluïsos) es van endur els premis a la tasca periodística, a la trajectòria d’àrbitre i a la tasca directiva. Pel que fa als ascensos, es van reconèixer els mèrits del CH Hoquei Mataró masculí per pujar a l’OK Lliga; del sènior femení de la UE Mataró per ascendir a LF2 i l’ascens del sènior ‘B’ del Futsal Mataró a Tercera Divisió. De la mateixa manera, la CP Penya l’Esplanada va rebre un guardó pels seus 50 anys d’activitat.

Trajectòries brillants

L’apartat de trajectòries esportives a reconèixer es va dividir entre el bàsquet i l’handbol. Núria Martínez, mítica jugadora de bàsquet que s’ha reincorporat a la competició amb el Femení Sant Adrià, i Bernat Muñoz, amb tota una vida al Joventut Mataró, van ser els premiats.

Reconeixements i mencions

Els reconeixements especials van ser pels següents esports: esports de muntanya (Manel Punsola i Mercè Macià), Futbol (Pepito Ramos i Paco Clos), Bàsquet (Carme Famadas i Jordi Bonareu), Handbol (Josep Nonell), Atletisme (Antoni Bonamusa i Mercè Boixet), Natació (Isabel Illa), Waterpolo (Josep Gasull), Tennis Taula (Pau Viader), Hoquei Patins (Jose Maria Spa), Gimnàstica (Pepita Sánchez), Boxa (Antonio Rubio), Ciclisme (Joan Medina), Tennis (David de Miguel), Colombòfila (Miquel Spà), Billar (Andrés Tarrazona), Escacs (Alfonso Bollero), Tir (Lluís Majuelo), Petanca (Pere Domingo Bartrés) i Pesca submarina (Miquel Gil).

Fèlix Carcasona (Karate), l’equip adaptat del Joventut Handbol Mataró, Agustí Codosal (Atletisme), Antonio Barrios (Taekwondo) i Toni Cruañas (Atletisme) van rebre les mencions especials de la Nit de l’Esport.

Els patrocinadors, també

La 66ª Nit de l’Esport també va premiar els patrocinadors que acompanyen a diferents clubs esportius de la ciutat. Aliança Mataronina, Gestoria Luis, Avíncola Vinyals, Advisòria, Mataró Parc, Germans Homs, Quadis i la Fundació Maresme van rebre respectius premis com a promotors de l’esport.

Els Jocs Olímpics

Per acabar, la gala va comptar amb un reconeixement a les set esportistes que portaran el nom de Mataró als Jocs Olímpics de Tòquio: Raquel González (atletisme), Galia Dvorak (tennis taula), Berta Ferreras (natació artística), Marta Bach, Anni Espar, Roser Tarragó i Elena Sánchez (waterpolo). Pere Robert, Director d’Esports de l’Ajuntament, i Teresa Saborido, Tècnica d’Esports, van recollir un guardó sorpresa que coincideix amb la seva jubilació i que reconeix els més de 30 anys de feina feta per l’esport mataroní ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img