MataróCulturaThe Tyets i Lildami, caps de cartell d'unes Santes en plenitud

The Tyets i Lildami, caps de cartell d’unes Santes en plenitud

spot_img

El front marítim i el Parc Central seran dels punts claus dels concerts de la Festa Major amb dos grans escenaris. El principal serà al Varador

Les Santes 2022 tornaran a oferir un ampli ventall de propostes musicals. El front marítim serà un dels punts claus dels concerts de la Festa Major amb un gran escenari ubicat a la platja del Varador, al costat del Centre de Natació Mataró. En aquest escenari hi tocaran Lildami (dia 26), Llibert Fortuny i Gergo Borlai (27), el concerts de Marrinxa (27), la contraprogramació de la Nit Boja (25), i també s’hi faran les havaneres i el concert de GospelSons del dia 24.

El dissabte 23 aquest espai també acollirà una nova edició de Les Dissantes. La festa solidària que organitzen conjuntament l’Ajuntament i la Fundació El Maresme oferirà més de vuit hores de música amb els mataronins The Tyets i Cine Nuria, i també Lágrimas de Sangre i Angangas. The Tyets ha escrit una cançó de Les Santes i la presentarà amb una flashmoob. El Parc Central vell serà un altre dels escenaris amb gran capacitat i és on s’hi faran la Revetlla de Festa Major (amb Che Sudaka i l’orquestra Loca Histeria), el concert de Festa Major (Orquestra Montgrins), els Requisits de Festa Major (La Principal de la Bisbal i l’Espetec Final (Orquestra Montgrins i la Ghetto Orchestra).

La música conquistarà els barris de Mataró

La música omplirà també dos escenaris a Rocafonda i Pla d’en Boet, on s’hi escoltarà el flamenc fusió de Chicuelo i Mezquida, la rumba de Pelat i Pelut, el rock de Jodie Cash, i el rap de Sofia Gabanna, la barreja de música tradicional amb música electrònica d’Electrogralla, la cançó d’autor de Partidaris, el pop de Chaqueta de Chándal i The Free Fall Band i el jazz de la Big Band Jazz del Maresme.

El tradicional concert vermut a les Esmandies tindrà lloc el dia 26 de juliol i, com a novetat es faran altres vermuts musicals a Vista Alegre, Cirera i Via Europa del 27 al 29 de juliol, amb la col·laboració de Casa de la Música

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img