spot_img
DestacatsL’Ajuntament invertirà 2,5 milions per millorar el camp de l’UD Molinos i...

L’Ajuntament invertirà 2,5 milions per millorar el camp de l’UD Molinos i el Parc del Nord

spot_img

L’Ajuntament de Mataró es gastarà gairebé 2,5 milions d’euros per millorar el camp de l’UD Molinos i el Parc del Nord. Específicament s’invertirà 2.439.583 euros i els treballs contemplen la remodelació de les instal·lacions del Camp Municipal de futbol de Vista Alegre – Molins, així com el seu entorn, com el Parc Nord. L’Ajuntament encara està en procés de licitar les obres, que tenen una previsió de durada de 30 mesos.

La intervenció constarà en una remodelació de l’edifici que acull els vestidors del camp, per a poder allotjar-hi també la resta de serveis del Camp Municipal, però també millorar els voltants del camp, dins l’àmbit del Parc del Nord. De fet, la major part de la partida es destinarà a reurbanitzar el Parc, dignificant els camins i els espais per als veïns.

La primera fase del projecte consistirà en la construcció de la nova edificació, que acollirà 8 vestidors pels jugadors, 2 vestidors pels àrbitres, una sala d’infermeria i l’oficina de direcció. La segona fase es basarà en la reforma de l’edificació consolidada, que tindrà el magatzem, la sala de fisioteràpia i màquina, la sala relacional, els banys públics i el bar-cuina de l’equipament.

La inversió ha estat criticada a les xarxes socials per Junts per Mataró, que han exposat a Twitter que l’administració municipal segueix “amb un tipus de política sense criteri i màniga ampla”. Al ple de l’aprovació inicial del pressupost 2023, Junts es va abstenir.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img