spot_img
MataróCulturaLa Fundació Iluro impulsa programes socials per valor de 95.000 euros

La Fundació Iluro impulsa programes socials per valor de 95.000 euros

spot_img

Les beneficiàries seran entitats socials que treballen en el suport a col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat

CaixaBank recolza amb 95.000 euros la Fundació Iluro amb l’objectiu de donar suport a programes socials i mediambientals, així com activitats socioculturals, desenvolupats per associacions i fundacions de Barcelona que es gestionaran de manera conjunta per ambdues entitats durant el 2022.

Les beneficiàries seran entitats socials que treballen en el suport a col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat, en risc d’exclusió, desocupats, persones grans, persones amb discapacitat, immigrants i refugiats; així com associacions dedicades a la protecció del medi ambient en matèria de biodiversitat, economia circular, innovació ambiental i repte demogràfic.

El conveni recull la posada en marxa, al llarg d’aquest any, de diverses accions conjuntes entre les quals destaquen la ‘Convocatòria d’Acció Social 2022’, que donarà suport econòmic a projectes d’associacions amb finalitats socials a la comarca del Maresme; la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’, que seleccionarà projectes que lluiten contra el canvi climàtic; així com programes socioculturals.

Projectes socials

La ‘Convocatòria d’Acció Social 2022’ ja està oberta, amb un import de 45.000 euros. Aquesta convocatòria va dirigida a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i els projectes de la qual estan centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

Els projectes, que seran recolzats amb una quantia mínima de 2.000 euros i màxima de 8.000 euros, tindran com a beneficiaris persones en risc d’exclusió, en especial, desocupats, gent gran, persones amb discapacitat i refugiats. Les entitats i els projectes seleccionats a la ‘Convocatòria d’Acció Social 2022′ es coneixeran el proper mes de juny.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de CaixaBank i Fundació Iluro on podran presentar la seva sol·licitud en línia. El termini de presentació de projectes acaba el proper 10 de maig

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img