MataróLa família d'un pacient amb molts intents de suïcidi no vol que...

La família d’un pacient amb molts intents de suïcidi no vol que li donin l’alta

spot_img

La Cristina explica que el seu germà ha protagonitzat múltiples intents de suïcidi i que, si li donen l’alta, tornarà a intentar llevar-se la vida

A través de xarxes socials s’ha fet viral el testimoni de la Cristina (@CristinaCGO a Twitter), qui demana fer difusió del cas del seu germà, pacient segons ella ingressat a l’Hospital de Mataró. La Cristina explica que el seu germà ha protagonitzat múltiples intents de suïcidi i que, si li donen l’alta, tornarà a intentar llevar-se la vida. Dissabte passat va intentar tirar-se a les vies del tren. A continuació adjuntem el testimoni de la Cristina.

Portem dies pensant en denunciar una situació negligent a l’Hospital de Mataró. Hem intentat dialogar de totes les formes possibles, però estem al límit i les demandes no arriben enlloc. Necessitem difusió d’aquest fil, si us plau, perquè estem desesperades.

El meu germà té 20 anys i pateix TLP, depressió major i TUS. Porta diversos intents de suïcidi, ja hem perdut el compte. A finals de febrer-principis de març va entrar en coma. Ha ingerit pastilles, i mata-rates. Ha intentat tallar-se les venes i molts altres mètodes.

Ha estat ingressat a aguts i subaguts de l’Hospital de Mataró diverses vegades i ara a la Comunitat Terapèutica d’Arenys de Munt, on ha realitzat tres intents més de suïcidi i on se li ha negat l’assistència psicològica, fins i tot privada i pagada per nosaltres.

Aquest dissabte, en un permís, va intentar tirar-se a les vies del tren. Vam aconseguir aturar-ho pels pèls i el SEM se’l va endur a l’hospital. Des de llavors està ingressat a la UCE de l’Hospital de Mataró. Ha trucat diverses vegades i ens ha dit que vol marxar per suïcidar-se.

Tot i així, la psiquiatra que el visita ha decidit que no hi ha perill i volen donar-li l’alta, tant de l’hospital com de la CTAM. Una psiquiatra que avui ha entrevistat a la meva mare i ni tan sols sabia quin era el motiu de l’ingrés a la UCE.

Cada vegada que surt d’un permís acabem a l’hospital pels intents però aquesta vegada ja estem desesperades i no sabem a qui acudir. Volen donar l’alta a una persona que només vol sortir per treure’s la vida.

Estem desesperades, només demanem ajuda perquè el meu germà tingui un tractament adequat. Se’l mereix i nosaltres no sabem què més fer

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img