spot_img
MataróEls joves de Mataró poden optar a una subvenció per pagar el...

Els joves de Mataró poden optar a una subvenció per pagar el lloguer

spot_img

Les sol·licituds s’han de presentar del 2 al 15 de novembre i la subvenció serà per un màxim del 50% del preu del lloguer

L’Ajuntament ha aprovat una convocatòria extraordinària de subvenció per afavorir l’emancipació de les persones joves mitjançant ajuts per pagar el lloguer de l’habitatge habitual. Les sol·licituds s’han de presentar del 2 al 15 de novembre i la subvenció serà per un màxim del 50% del preu del lloguer sense que aquesta sigui incompatible amb les existents d’altres administracions.

Poden sol·licitar la subvenció les persones d’entre 18 i 35 anys que acreditin, entre d’altres, tenir un contracte de lloguer a Mataró amb data d’inici 2021 i amb una durada mínima d’un any i no ser propietaris de cap habitatge. La renda mensual del lloguer no pot ser superior als 900 €, s’ha d’estar al corrent dels lloguers dels darrers 3 mesos i que el conjunt d’ingressos de 2020 de la unitat de convivència no superi 3,73 vegades l’Índex de renda de suficiència de Catalunya (7967,73€/ anuals), establint-se el límit màxim en 29.719,63 €.

L’import municipal previst per aquesta convocatòria és de 60.000 € i les rendes de lloguer subvencionables són les realitzades des de l’1 de gener del 2021 i fins a la data de presentació de la sol·licitud. L’Ajuntament subvencionarà un màxim del 50% de la quantitat acreditada i fins a un màxim de 1.200 €.

Aquestes ajudes es van aprovar en el Ple ordinari del mes de juliol i ara es posa en marxa la seva tramitació online a través de la Seu Electrònica.

També es pot fer la gestió presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia a través del www.mataro.cat/citaprevia o trucant al 010.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img