spot_img
MataróCulturaS’obre la convocatòria de la XV edició del Premi Helena Jubany de...

S’obre la convocatòria de la XV edició del Premi Helena Jubany de narració curta

spot_img

El premi està dotat amb 3.000 € i l’obra guanyadora serà publicada al diari ARA i al Web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente.

La biblioteca pública Pompeu Fabra ha acollit la publicació de la convocatòria de la XV edició del premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats.

L’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el diari ARA convoquen el premi amb la finalitat de mantenir viu el record de l’Helena, enamorada del món dels llibres, i d’encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària tant en el vessant escrit com en el de la transmissió oral.

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró promou, per sisena vegada, la convocatòria del certamen a través d’un conveni amb el qual aporta un 35% del cost del projecte d’edició de l’obra premiada. El premi està dotat amb 3.000 € i l’obra guanyadora serà publicada amb el diari ARA i al Web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente. Més endavant passarà a formar part del Podcast La maleta de l’Helena promogut per la UOC, que també participa en la dotació del premi.

La implicació de l’Ajuntament s’hi veu, a més, reflectida amb la integració d’un membre de la Xarxa de Biblioteques de la ciutat en el jurat del premi i amb la recollida dels originals, que es farà a les dues biblioteques municipals ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img