Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaCan Palauet torna a acollir el festival LAVS: imatge, so i noves...

Can Palauet torna a acollir el festival LAVS: imatge, so i noves tecnologies

spot_img

El festival LAVS torna a Can Palauet els dies 28, 29 i 30 de maig amb un programa que continua explorant la relació entre imatge, so i tecnologies

El festival LAVS torna a Can Palauet els dies 28, 29 i 30 de maig amb un programa que continua explorant la relació entre la imatge, el so i les noves tecnologies. Com l’any passat, LAVS es podrà seguir des de qualsevol indret del món a través de la plataforma de realitat virtual Sansar. 

En l’apartat musical cal destacar artistes que han participat en esdeveniments importants del nostre país (Sónar, Eufònic, Modular Day), i que han dut el seu directe a ciutats com Nova York, Berlín o Tòquio. És el cas de Nikka i Puntalaberinto en l’apartat més experimental, o els mataronins Delusions amb el seu tecno ballable.

Els sintetitzadors estaran representats en les figures de Vibora Umbra, un artista que va sorprendre amb el seu EP de debut “You can run but you can’t hide” (Aiguamoll Records) i el debutant Penya-segat, que ens presentarà el seu synthwave minimalista. Dj Vizu participarà i tancarà el festival com a guanyador de la primera edició de LAVS Academy. Les projeccions aniran a càrrec dels videocreadors Oopaco, Cobb i Batista.

Les activitats paral·leles guanyen pes en el LAVS’21 amb les presentacions del festival Galaxy Network, de Jordi Muro (VRNRG), la projecció de tres videoclips experimentals de BLACKDLR, i la demostració del projecte de Realitat Virtual Sistema Solar produït per One Life. Aquest any el taller anirà a càrrec de Nikka, que explicarà què és i com es crea un paisatge sonor.

Durant els tres dies que durarà el festival es podran visitar les instal·lacions següents a les sales de Can Palaue: The Smallest of Worlds de Uwe Brunner, Bettina Kadjar Lange i Joan Soler-Adillon, és una experiència VR en la qual el visitant descobrirà aquells petits racons de les cases que han servit com a espais de reflexió i quietud durant el confinament. Tecnologia Obsoleta: Rebuig Abandonat 0.2 de David Regañás i Joel Sánchez, és una instal·lació reactiva i generativa en la qual es dona nova vida a la tecnologia que hem deixat enrere. 

Sonovac de David Vellveí i Marcos Bernabé, explora la sonoritat més experimental a través d’algoritmes generatius, mentre que la petita peça Mov3 de Marcel Julió proposa una obra immersiva amb moviment reactiu i elements 3D.

LAVS tindrà presència als carrers de Mataró amb l’exposició Soportes y Algoritmos del fotògraf Victor Arín amb música d’Alex Rivera i que consta de quatre fotografies originades a partir d’algoritmes que repassen antics formats físics de música. Un codi QR servirà per saber quin ha estat el procés creatiu de l’artista, i al mateix temps per escoltar la Banda Sonora composta per Rivera.

La Festa Major de Cerdanyola escalfa motors

Del 28 al 30 de maig, la Festa Major de Cerdanyola omplirà la pista polivalent del Camí del Mig. El pregó de l’esdeveniment el farà divendres 28 Maria Modesta, una treballadora sanitària jubilada. El mateix divendres es donarà el tret de sortida a una exposició de cartells històrics de la Festa Major arreu dels carrers del barri i se celebrarà el concert de Belda&Garriga (21h).

Dissabte 29 hi ha prevista una actuació del grup de Cheerleaders de l’Escola d’Arts Escèniques (10:15h) i un Torneig de Futbol Base al Municipal Camí del Mig (10:30h). El dissabte finalitzarà amb un concert de rumba de Miliu Calabuch (21h). Diumenge 30 serà el torn pel ball de gegants (11:30h) i pel concert de Punkgrossos (12h) ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img