spot_img
MataróCulturaL’Ajuntament contracta 61 persones en situació d’atur

L’Ajuntament contracta 61 persones en situació d’atur

spot_img

Els contractes tenen una durada de dotze mesos i van adreçats a persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades

Els contractes tenen una durada de dotze mesos i van adreçats a persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), majors de 52 anys en situació d’atur, beneficiaris de la renda garantida de ciutadania i aturades de llarga durada.

Dins la línia PANP per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació s’han contractat 2 oficials de 2a de pintura, 12 auxiliars Administratius/ives, 6 auxiliars d’Informació i 3 vetlladors/es escolars.

Pel que fa a la línia MG52 per a majors de 52 anys o més en situació d’atur que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), s’han contractat 2 auxiliars d’Inspecció, 5 auxiliars d’informació, 10 auxiliars de serveis i auxiliars administratius/ves.

Per altra banda, s’han contractat 12 peons i 3 auxiliars de serveis des de la Línia PRGC, per a persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img