spot_img
DestacatsMataró programa activitats al voltant del 25N: Dia Internacional contra les Violències...

Mataró programa activitats al voltant del 25N: Dia Internacional contra les Violències Masclistes

spot_img

Hi ha exposicions fotogràfiques, teatre, xerrades, activitats familiars i la projecció d’un documental i d’una pel·lícula. 

El 25 de Novembre és el Dia Internacional contra les Violències Masclistes i Mataró organitza un programa d’activitats dirigit a tota la població per visibilitzar els diferents tipus de violències masclistes, i com afecta cada dia a dones i nenes de tot el món, en tots els àmbits de la seva vida. Hi ha exposicions fotogràfiques, teatre, xerrades, activitats familiars i la projecció d’un documental i d’una pel·lícula. Des del passat 13 de novembre, Mataró ha acollit múltiples activitats més.

Dissabtes 11, 18 i 25 de novembre 

CURS DE GRAFFITI vinculat al 25N 

A l’Espai Jove Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 84-86), d’11.30 h a 13.30h. Curs impartit per Versembrant. Pintada de graffiti el dissabte 25 de novembre al barri de Cerdanyola. Activitat gratuïta per a joves de 16 a 29 anys.

Del 13 al 30 de novembre 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “25 Clics. Capturant violències masclistes” Al Centre Cívic de Rocafonda (carrer del Poeta Punsola, 47). Entrada pel carrer de Santiago Rusiñol. Exposició cedida per la Xarxa d’Espais Joves de Mataró. 

Del 15 al 28 de novembre 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “Sobreviure als camps de maduixes” A l’Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21), de dilluns a dijous de 9h a 18h, divendres de 9h a 15h. Fotoreportatge realitzat per Maria Altimira, Quique Badia, David Meseguer i Pablo Tosco. 

Del divendres 24 al diumenge 26 de novembre 

PROJECCIÓ pel·lícula en línia: “Nunca llueve en California” (2022), de Jamie Dack. Història centrada en les relacions tòxi- ques i manipuladores que ofereix la possibilitat d’identificar senyals d’alerta en relacions abusives. 

Dissabte, 25 de novembre 

ACCIÓ de rebuig contra les violències masclistes.
Davant l’Ajuntament 
(La Riera, 48), a les 19.30h. Rebuig de les violències masclistes i en suport de les dones que la pateixen a través d’una acció simbòlica. Lectura del Manifest conjunt. 

Dimarts, 28 de novembre 

DOCUMENTAL: “Aamelat. Jorna- leras de guerra”
A l’Espai Mataró Connecta 
(plaça de la Muralla, 21), a les 18.30h. Després de la projecció del documental es farà un col·loqui entre la directora Eva Parey i la Fundació Surt. 

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img