spot_img
DestacatsMataró Activa’t: una nova forma d’entrenament davant del mar

Mataró Activa’t: una nova forma d’entrenament davant del mar

spot_img

L’entrenament es basa en sessions de tabata davant del mar i per a tots els nivells: des del més elemental a l’alt rendiment

Mataró Activa’t és una nova iniciativa esportiva d’entrenament tipus tabata a la platja que realitza sessions per a tots els nivells (des del més baix fins a l’alt rendiment al litoral mataroní. L’entrenament a la platja és una excel·lent manera de millorar la salut física i mental. En primer lloc permet aprofitar al màxim els beneficis de l’aire lliure i del sol. La llum del sol proporciona vitamina D, que ajuda el cos a absorbir el calci i enfortir els ossos.

A més, l’aire fresc i salat de la platja pot ajudar a millorar la funció pulmonar i estimular la circulació sanguínia. A més, la sorra de la platja ofereix una superfície inestable i desafiant per a l’entrenament. En caminar o córrer a la sorra, s’involucren més músculs que en una superfície plana, cosa que significa que cremes més calories i millores la teva resistència cardiovascular. La platja és un ambient relaxant i pacífic, fet que ajuda a reduir l’estrès i l’ansietat mentre fas exercici. 

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img