Records Mateix instant, mig segle després

Mateix instant, mig segle després

Mateix instant, mig segle després

El ‘Records’ d’aquesta setmana ens permet fer un viatge de prop de mig segle i transportar-nos al mateix lloc. Concretament al carrer Nou, just a l’entrada de la Plaça de Santa Maria. La primera foto és del Nadal de 1962, quan va caure a Catalunya una nevada d’increïbles dimensions. En ella s’hi pot veure la Basílica de Santa Maria de Mataró envoltada de neu. El temple va ser aixecat el 1675, tot i que hi ha referències que apunten que ja existia l’any 1008. La segona fotografia es va fer el passat 8 de febrer de 2021, gairebé mig segle després que la primera. Esperem que gaudiu del viatge! ■

Foto antiga: el carrer Nou i la Basílica de Santa Maria actualment el 1962. Foto: Joan Maymo.

Foto actual: el carrer Nou i la Basílica de Santa Maria actualment. Foto: Joan Maymo.

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitari

Instagram

El més popular

Dones amb història: Rocafonda, el Palau i l’Havana

Tres dones; tres barris; tres històries. Continuem amb els especials sobre els barris de Mataró. Parlem de Rocafonda, el Palau i l'Havana.

Molins i Vista Alegre: emprenadors creatius i joves implicats

Hem visitat Sweet Annie i Paleotraining Mataró, dos models de negoci innovadors. També entrevistem l'Andrea Sánchez, de l'AV de Molins.

Peramàs i les Esmandies: la llar de tots

Créixer amb referents és bàsic. Sens dubte, les Esmandies s'erigeix en la gran 'agitadora' de la vida social i cultural de Peramàs.