Records Concessionari Prades als anys 60

Concessionari Prades als anys 60

Concessionari Prades als anys 60

Avui us portem un record molt vinculat al món del motor. Als anys 60, la principal via de connexió de la ciutat era la nacional II. Allà, a l’altura del carrer Navarro, hi havia el mític concessionari de Seat Prades i el primer edifici d’altura construït a Mataró a primera línia de mar. A finals del 2020, l’antic Prades es va enderrocar per tirar endavant un nou projecte de pisos, comerços i un parc públic. La idea és obrir el sector al mar impulsant la transformació dels antics sòls industrials en residencials i terciaris. Aquestes fotografies ens recorden un dels edificis més emblemàtics de la Mataró industrial ■

Foto antiga: Vista de la nacional i del concessionari Prades. Foto: Alfonso Mateo.

Foto actual: la nacional actual.

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitari

Instagram

El més popular

Dones amb història: Rocafonda, el Palau i l’Havana

Tres dones; tres barris; tres històries. Continuem amb els especials sobre els barris de Mataró. Parlem de Rocafonda, el Palau i l'Havana.

Molins i Vista Alegre: emprenadors creatius i joves implicats

Hem visitat Sweet Annie i Paleotraining Mataró, dos models de negoci innovadors. També entrevistem l'Andrea Sánchez, de l'AV de Molins.

Peramàs i les Esmandies: la llar de tots

Créixer amb referents és bàsic. Sens dubte, les Esmandies s'erigeix en la gran 'agitadora' de la vida social i cultural de Peramàs.