MataróDinàmicsLa xarxa d'emprenedors global Startup Grind arriba a Mataró

La xarxa d’emprenedors global Startup Grind arriba a Mataró

spot_img

Startup Grind, la comunitat d’emprenedors més gran del món, associada a Google for Startups des del 2014, arriba a la ciutat

Mataró està d’enhorabona. Startup Grind, la comunitat d’emprenedors més gran del món, associada a Google for Startups des del 2014, arriba a la ciutat. Es tracta d’una xarxa present a 600 ciutats i 125 països del món, els objectius de la qual són educar, inspirar, connectar i ajudar a internacionalitzar els emprenedosr i emprenedores. Startup Grind busca assolir tots els seus reptes mitjançant l’organització d’esdeveniments locals, per acostar les experiències d’altres emprenedors a la comunitat i fomentar el networking i la col·laboració. L’emprenedor Jordi Bolet, director de la delegació mataronina, ha estat el gran impulsor del projecte. El fet de comptar amb l’enorme teixit d’emprenedoria del TecnoCampus ha ajudat al fet que Startup Grind donés la confirmació per expandir-se a Mataró.

Com diem, la principal funció d’Startup Grind és “dotar de visibilitat” empreses mataronines amb projectes innovadors i solvents. La comunitat és totalment oberta, fet que possibilita que qualsevol emprenedor pugui formar-hi part per rebre informació i participar en els esdeveniments que s’organitzen amb ponents de diferents empreses. Un aspecte important és que no es paga cap quota, ja que les activitats d’Startup Grind es financen amb partners i patrocinadors. En cada esdeveniment es busca que emprenedors locals inspirin la resta amb la seva experiència.

Ponents de luxe

El passat 21 de gener va tenir lloc el primer esdeveniment a TecnoCampus, on va participar com a convidat Àlex Rodriguez Bacardit (CEO & Founder de MarsBased), amb el doble barret d’emprenedor d’èxit i inversor, i va tenir l’oportunitat de conèixer tres startups vinculades al territori: Inviertis, Enigmas Tour i Opositatus.

En cada esdeveniment es busca que emprenedors locals inspirin la resta amb la seva experiència

Aquesta va ser la primera d’un cicle de trobades mensuals que es va repetir el 23 de febrer, amb Carlos Martínez com a convidat principal. Martínez és sorgit del TecnoCampus, i actualment ocupa els càrrecs de CEO i fundador d’Epinium i president de PIMEC Joves Maresme. Pel que fa al futur immediat, el pròxim 18 de març Startup Grind prepara el seu pròxim esdeveniment. En aquesta ocasió serà Jaume Betrian, Co-founder d’Ofertia! I Managing director de Flax&Kale Goods qui protagonitzarà la xerrada. Es parlarà de com guiar una start-up cap a l’èxit, el procés de vendre una empresa i les fases de cerca de finançament i expansió. Com a membre actiu de la comunitat Flax&Kale, Betrian també parlarà de la gastronomia flexitariana ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img