MataróDinàmicsLa xarxa d'emprenedors global Startup Grind celebra un any a Mataró

La xarxa d’emprenedors global Startup Grind celebra un any a Mataró

spot_img

Startup Grind, la comunitat d’emprenedors més gran del món, associada a Google for Startups, celebra un any instal·lat a la ciutat.

Startup Grind, la comunitat d’emprenedors més gran del món, associada a Google for Startups des del 2014, celebra un any instal·lat a la ciutat. Es tracta d’una xarxa present a 600 ciutats i 125 països del món, els objectius de la qual són educar, inspirar, connectar i ajudar a internacionalitzar els emprenedors i emprenedores. Startup Grind busca assolir tots els seus reptes mitjançant l’organització d’esdeveniments locals, per acostar les experiències d’altres emprenedors a la comunitat i fomentar el networking i la col·laboració.

L’emprenedor Jordi Bolet, director de la delegació mataronina, ha estat el gran impulsor del projecte. El fet de comptar amb l’enorme teixit d’emprenedoria del TecnoCampus va impulsar Startup Grind a apostar per Mataró. Com diem, la principal funció d’Startup Grind és “dotar de visibilitat” empreses mataronines amb projectes innovadors i solvents. La comunitat és totalment oberta, fet que possibilita que qualsevol emprenedor pugui formar-hi part per rebre informació i participar en els esdeveniments que s’organitzen amb ponents de diferents empreses. Un aspecte important és que no es paga cap quota, ja que les activitats d’Startup Grind es financen amb partners i patrocinadors. En cada esdeveniment es busca que emprenedors locals inspirin la resta amb la seva experiència.

Un aniversari potent

Si parlem d’esdeveniments, el passat 20 de gener es va celebrar a Mataró la gala d’aniversari d’Startup Grind. El TecnoCampus va acollir un acte on hi van participar quasi la totalitat dels ponents que han intervingut en les xerrades de la comunitat d’emprenedors durant aquest primer any d’activitat. La gala va comptar amb els següents ponents:

Àlex Rodríguez Bacardit, Business Angel & CEO & Founder MarsBased and Chapter Director a Startup Grind Barcelona.
Carlos Martínez, CEO & founder d’Epinium i president de Pimecjoves Maresme.
Jaume Betrian, Co-fundador d’Ofertia i Group COO i Managing Director de Flax and Kale.
Martí Manent CEO i Fundador de Derecho.com y @elabogadocom
Alex Huertas, co-founder de Northweek.
Ricard Bonastre, CEO i Co-fundador de ByRatings.
Sergio Balcells, Entrepreneur & Internet Companies Manager.
Christian Rodríguez, Fundador de Byhours y Chairman de Mutter Ventures.
Antonia González, Entrepreneurship Manager at Tecnocampus.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img