MataróCulturaEls usuaris de Mataró Bus puntuen amb un 8,18 el servei

Els usuaris de Mataró Bus puntuen amb un 8,18 el servei

spot_img

L’enquesta es va fer el novembre passat sobre una mostra de 800 viatgers triats de manera aleatòria per línies, dies de la setmana i franges horàries.

L’any 2021 Mataró Bus va enregistrar 4.259.234 viatgers, mentre que al 2020 van ser 3.433.876, la qual cosa representa un increment del 24,04 %. La línia 6 ha estat la que més ha crescut percentualment, amb un 33,35 %, seguida de la línia 7 que ha tingut un increment del 31,76 %.

Pel que fa a l’enquesta de satisfacció, els usuaris de Mataró Bus valoren globalment el servei amb una nota de 8,18 sobre 10 punts. L’enquesta ha estat realitzada per Count Transport, per encàrrec de Mataró Bus. Es va realitzar el mes de novembre passat sobre una mostra de 800 viatgers triats de manera aleatòria per línies, dies de la setmana i franges horàries.

Els usuaris entrevistats valoren de l’1 al 10 quina opinió tenen dels diferents aspectes del servei: la puntualitat, els recorreguts de les línies, les freqüències de pas, els horaris existents, la comoditat i neteja dels autobusos, la seguretat percebuda durant el viatge, la qualitat de les parades, el tracte que reben del personal de l’empresa i la informació d’horaris i recorreguts dels quals disposen. També han de puntuar quina importància li donen a cada aspecte valorat.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img