spot_img
MataróTornen les Santes Esportives amb la Travessa al Port i la Cursa...

Tornen les Santes Esportives amb la Travessa al Port i la Cursa Popular

spot_img

La Cursa Popular arriba a la 42a edició i la Travessa nedant al Port a la 29a edició. L’agenda de Les Santes Esportives

Les Santes Esportives 2021 se celebraran a Mataró durant el mes de juliol amb una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular. La programació s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i les entitats, clubs i associacions de la ciutat que han fet possible que la ciutadania pugui tornar a gaudir d’aquesta cita esportiva. La Cursa Popular (28 de juliol) arriba a la 42a edició i la Travessa nedant al Port (18 de juliol) a la 29a edició.

L’agenda d’activitats

La Travessa nedant al Port se celebrarà el 18 de juliol amb dues proves: una de 500m i una altra de 1.000m. La Cursa Popular està prevista pel 28 de juliol arribant a la 42a edició i amb una inscripció per a 1.000 persones que sortiran de forma esglaonada i amb control per xip. Les inscripcions a les dues proves són gratuïtes.

Pel que fa a la resta d’activitats, hi destaquen: la XVII Lliga Catalana de BMX (3 de juliol), el XIV Torneig Gestoria Luis Futsal Les Santes (8-24 juliol), la 5a prova Volei Platja Circuit SvaTour (10 juliol), diferents sessions de Mulla’t per l’esclerosi múltiple, el campionat de Catalunya júnior open de natació (15-18 juliol), la Tirada BR Aire 25 de tir amb arc (11 juliol), la 9a marxeta noctura Les Santes (17 juliol), les Sincrosantes de natació sincronitzada (19 juliol), el III Trofeu Bàsquet FEM-UEM (24 juliol), el XXVI Memorial Ernest Siquier de tir (17 juliol), el IX Open Ciutat de Mataró Les Santes de billar a tres bandes (24 juliol-1 d’agost), un curs d’aikido (24 juliol) i tornejos de petanca (25 juliol) i escacs (24 juliol)

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img