MataróCulturaThemesis, el primer llargmetratge produït pel TecnoCampus

Themesis, el primer llargmetratge produït pel TecnoCampus

spot_img

L’11 de juliol, estrena de Themesis, el primer llargmetratge produït pel Grau en Mitjans Audiovisuals. El projecte va ser impulsat durant el curs 2018/19

L’11 de juliol, estrena de Themesis, el primer llargmetratge produït pel Grau en Mitjans Audiovisuals. El projecte va ser impulsat durant el curs 2018/19 per alumnes d’últim any del grau en el marc del treball de final de grau. Al projecte s’hi van sumar alumnis i professors del centre.

El rodatge es va dur a terme a l’agost i el setembre del 2019 durant 26 dies, en més de 35 localitzacions del Maresme. L’equip humà es va complementar amb estudiants de l’escola EADI Moda, que es van ocupar de l’estilisme dels actors, i amb estudiants de l’escola Thuya de Barcelona, per encarregar-se del maquillatge. En total, a l’equip s’hi van vincular més de 50 persones.

Gran part del finançament es va aconseguir a través d’una campanya de Verkami, en la qual es van recaptar més de 10.000€. També hi ha col·laborat la Fundació Tecnocampus i Mataró Art Contemporani, plataforma creada com a projecte cultural públic fruit de la cooperació entre l’Ajuntament de Mataró i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A l’estrena també hi assistiran autoritats locals del Maresme, representants del centre i de diferents col·laboradors i personalitats del sector audiovisual.

Horaris:

  •  20:00 – 20:30: Arribada de convidats i atenció als mitjans + presentació de la pel·lícula
  • 20:30 – 21:50: Projecció de la pel·lícula a l’Auditori.
  • 21:50 – 22:10: Cinefòrum + atenció als mitjans
  • 22:10 – 22:30: Aperitiu 
spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img