Anunci Publicitarispot_img
MataróNotíciesTancats quatre locals on es realitzaven activitats il·legals de naturalesa sexual

Tancats quatre locals on es realitzaven activitats il·legals de naturalesa sexual

Anunci Publicitarispot_img

Els quatre locals oferien serveis sexuals utilitzant com a pantalla una llicència d’activitats de centre de bellesa i massatges

La Policia Local de Mataró ha tancat quatre locals de bellesa i massatges on es realitzaven activitats il·legals de naturalesa sexual. El tancament es duu a terme després d’una investigació policial i un operatiu d’entrada als establiments que va tenir lloc a finals de març, amb la participació de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball. Cap dels locals pot exercir com a prostíbul segons la normativa vigent.

Es tracta de tres locals situats al carrer de Cosme Churruca i un quart al carrer de Francesc Macià. Les investigacions i inspeccions policials van detectar i recollir proves sobre el presumpte desenvolupament d’activitats il·legals de naturalesa sexual, així com infraccions en matèria de treball, seguretat social i estrangeria.


Arran de la investigació policial el Servei de Llicències d’Obres i Activitats de l’Ajuntament va obrir 4 actes d’inspecció administrativa. Els quatre locals oferien serveis de naturalesa sexual utilitzant com a pantalla una llicència d’activitats de centre de bellesa i massatges.

En tots els casos s’han obert expedients sancionadors per una presumpta infracció en matèria de Policia de l’espectacle, activitats recreatives i establiments públics i s’han notificat als responsables dels establiments sancions superiors als 3.000 euros. Com a mesura cautelar, aquesta setmana s’ha procedit al tancament de l’activitat de naturalesa sexual, que s’estava exercint sense la corresponent autorització. Segons la normativa vigent, cap dels quatre locals pot obtenir llicència per realitzar aquestes activitats ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitarispot_img

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img