MataróCulturaSubmergir-se a 120 metres amb un subcampió mundial d'apnea

Submergir-se a 120 metres amb un subcampió mundial d’apnea

spot_img

L’apneista Miguel Lozano, un dels rècordmans mundials de la disciplina, farà un curs d’apnea a Mataró del 29 al 31 de juliol

Només 12 persones han trepitjat la Lluna en tota la història de la humanitat; i només són 6 els humans que han baixat fins als 120 metres en apnea. Un d’ells és Miguel Lozano, apneista professional que organitza un curs d’apnea a Mataró del 29 al 31 de juliol, en col·laboració amb Blaumar i l’SPAS, entitats dedicades al món marí i al submarinisme situades al Port. Lozano és el segon apneista que té la marca d’immersió lliure més profunda (122 metres) i s’ha proclamat doble subcampió mundial en dues de les tres disciplines de profunditat (pes constant sense aletes i immersió lliure). El seu rècord, només dos metres per sota del millor registre de tots els temps (124 metres) el va assolir el 2016 a Hondures.

Els beneficis de l’apnea

L’apnea no és només un esport o una activitat aquàtica que consisteix a contenir la respiració. És un exercici que t’ajuda a treballar el teu cos, la teva ment, que millora la concentració i que et dóna benestar i serenitat. Els professionals asseguren que, fins i tot, millora la teva capacitat per prendre decisions, et prepara per gestionar millor les crisis o per tenir més confiança. I sobretot, t’ensenya a respirar millor.

El curs

Durant la formació de Mataró els estudiants assoliran coneixements i tècniques per realitzar immersions fins als 20 metres de profunditat al nivell 1 i 30 metres al nivell 2. En el curs s’inclou: sessió de respiració i relaxació, Apnea Estàtica en estat immòbil i entrenaments al nivell 2, Apnea Dinàmica, teoria específica per consolidar una base sòlida i sortides a mar obert de profunditat amb pràctiques de seguretat i rescat. El preu del curs és de 320 euros i els participants han de dur el següent material: màscara i tub, neoprè, aletes, cinturó, pes i un certificat mèdic (també es pot signar una declaració de responsabilitat)

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img