Anunci Publicitarispot_img
MataróEsportsSTM, nou patrocinador del CN Mataró femení

STM, nou patrocinador del CN Mataró femení

spot_img

Aquest acord és per un any i comporta que l’equip femení incorporarà el nom del patrocinador i passarà a dir-se STM-CN Mataró

Avui a les 12 del migdia ha tingut lloc, a la Sala Social del Centre Natació Mataró, la presentació del nou patrocinador de l’equip femení de waterpolo del Centre per a la temporada 2021-2022. Es tracta de l’empresa STM, especialitzada en software tèxtil.

L’acte ha estat presidit per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Bea Delgado, qui ha estat acompanyada pel president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, i pel director de Marketing de STM, Sergio Díaz.

Aquest acord és per un any i comporta que l’equip femení incorporarà el nom del patrocinador i passarà a dir-se STM-CN Mataró.

Sergio Díaz ha destacat que ara per ara el waterpolo femení del Centre és una aposta segura d’èxit, atès que és un equip que porta diversos anys lluitant amb els millors clubs a nivell estatal i europeu i en aquest sentit, a nivell de ciutat, és el més destacat.

La Regidora d’Esports ha felicitat el Centre i STM  per aquest acord i espera que comporti la consecució d’èxits esportius

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img