Anunci Publicitarispot_img
DestacatsUn software per diagnosticar la disfàgia guanya el premi Creatic

Un software per diagnosticar la disfàgia guanya el premi Creatic

spot_img

Un software basat en intel·ligència artificial per al diagnòstic de la disfàgia guanya el premi Creatic a la millor iniciativa empresarial.

Un software basat en intel·ligència artificial per al diagnòstic de la disfàgia, que ajudarà a optimitzar els processos de cribratge, diagnòstic i tractament de les persones que pateixen aquesta malaltia, es va endur ahir a la nit el premi amb major dotació de la Nit de l’Emprenedoria: el premi Creatic a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, dotat amb 12.000 euros i una estada bonificada a la incubadora durant un any. Es tracta d’un projecte que, sota el nom d’AIMS-OD, han presentat Alberto Martín, Pere Clavé i Xavier Tibau.

Orgasnic, que proposa el disseny i fabricació de productes de decoració per a la llar i la restauració a partir de residus orgànics i que ha iniciat una primera línia amb residus de cloïsses d’ostra, musclo i petxina variada, va guanyar el  premi al millor projecte amb impacte social (6.000 euros i estada bonificada a la incubadora). El van presentar David Junyent i Iván Gordillo.

Pel que fa al Creatic a  la millor iniciativa liderada per dones, dotat amb 6.000 euros i estada a la incubadora bonificada, va recaure en Carla Carrasco pel projecte Datali Group, que planteja serveis d’assessorament especialitzats per a marketplace i ecommerce a partir d’un software que permet  l’optimització dels processos financers i fiscals de les empreses que comercialitzen en entorns online. 

La foto dels guanyadors de la Nit es va completar amb dos guardons que volen fomentar l’emprenedoria entre els estudiants. Així, el premi a l’emprenedoria universitària va ser per a Lam Pau Aparici, pel projecte Ohlechef, una plataforma web que ofereix tallers de cuina online en directe amb xefs de prestigi, i que inclou servei de lliurament previ de tots els ingredients necessaris per elaborar les receptes del taller que es contracta.

El millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional va recaure en les estudiants Cristina Mateos, Jabou Kandeh, Nouhaila Benktib i Yousra Benyermak, de l’institut Thos i Codina, per la proposta  The Coffice Mataró, d’un espai  multiservei que ofereixi sales de coworking, cafeteria i llibreria en un mateix establiment, en un ambient innovador on tinguin cabuda l’activitat empresarial i  l’oci cultural ■

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img