Anunci Publicitarispot_img
DestacatsEl Sindicat de l’Habitatge es mobilitza per aturar un desnonament aquest divendres

El Sindicat de l’Habitatge es mobilitza per aturar un desnonament aquest divendres

spot_img

El Sindicat de l’Habitatge de Mataró fa el següent comunicat per alertar d’un desnonament que s’executarà el proper divendres a Mataró: 

Tot i la moratòria de desnonaments, el fons voltor CERBERUS (DIVARIAN SL) es nega a negociar i ordena per cinquena vegada, l’execució del desnonament de la Yousra i els seus fills menors d’edat. Malgrat que des dels Serveis Socials de Mataró s’ha fet un informe de vulnerabilitat i risc d’exclusió residencial, els jutjats han decidit procedir amb el llançament, demanant explícitament la presència policial i de l’ARRO, en clara contradicció amb la moratòria de desnonaments, que s’ha prorrogat fins al 22 de febrer.

Des del Sindicat d’habitatge de Mataró, assenyalem als culpables: els bancs, els fons voltors i les institucions. El fons voltor DIVARIAN SL, propietari de més de 16.000 immobles al conjunt de l’estat i amb participació en unes 8000 empreses pretén deixar a la nostra companya sense la seva única alternativa residencial, el jutjat número 8 de Mataró li fa el joc ordenant el desnonament malgrat la moratòria, i l’ajuntament de Mataró no està donant cap solució a aquesta flagrant vulneració dels drets bàsics malgrat les repetides demandes i reunions fetes a Serveis Socials. Amb tot plegat un exemple més de com les elits polítiques, econòmiques i judicials posen per davant la seva riquesa i benestar a la vida de les nostres companyes.

És per això, que el Sindicat d’Habitatge de Mataró convoca a totes les veïnes a defensar la casa de la nostra companya: ens trobem aquest divendres 19 de novembre, a les 6:00 h al C/ Marathon, 42. També demanem el suport de les veïnes participants en les assemblees dels dilluns (Parc de Cerdanyola a les 19:00 h), ja que només coordinant una resposta col·lectiva i popular podrem fer front als especuladors. Organitzades i combatives, defensem els nostres barris.

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img