MataróCulturaEl Servei d’Ocupació obre punts d’atenció a Cerdanyola, Rocafonda i El Palau

El Servei d’Ocupació obre punts d’atenció a Cerdanyola, Rocafonda i El Palau

spot_img

Es facilita així a les persones que viuen en aquests barris poder apropar-se al Servei d’Ocupació de Mataró i rebre suport

El SOM ha ampliat els seus punts d’atenció a la ciutat, obrint-ne dos de nous: un a Cerdanyola i un altre als barris de Rocafonda i El Palau. Es facilita així a les persones que viuen en aquests barris poder apropar-se al Servei d’Ocupació de Mataró i rebre suport o assessorament per millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta acció de millora en l’atenció a la ciutadania està associada, en aquest cas, als dispositius d’acompanyament a la inserció sociolaboral “Incorpora’t” i “Jo també” del programa finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya “Treball als Barris”. Aquest programa està adreçat a donar suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social. La subvenció atorgada a l’Ajuntament de Mataró ha estat de més de 600.000 €, per tal de portar a terme diferents accions de promoció de l’ocupabilitat de les persones residents en aquests barris, a la vegada que es fomenta la cohesió social.

Les persones residents en aquests barris interessades en rebre aquesta atenció poden adreçar-se al Centre Cívic Cerdanyola els dimarts de 9 a 14 h i al Centre Cívic Rocafonda – El Palau els dimecres de 9 a 14 h. En els dos espais hi ha un equip format per personal administratiu i personal tècnic d’ocupació que ofereixen:

  • Recepció de les demandes de les persones que vulguin ser ateses, tant si ja són usuàries del SOM com si s’adrecen al servei per primera vegada.
  • Punt d’Informació Laboral: resolució de dubtes, assessorament individual, derivació a recursos, actualització de dades i altres consultes relacionades  amb l’orientació professional, la formació  o la recerca de feina.
  • Espai de recerca de feina: activitats d’acompanyament grupal per a persones que estan en procés de recerca de feina.
spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img