MataróSanitat aprova la tercera dosi per a tota la població de més...

Sanitat aprova la tercera dosi per a tota la població de més de 18 anys

spot_img

Per altra banda, el preu màxim de venda al públic dels tests d’antígens quedarà regulat a 2,94 euros per unitat. 

La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dijous incorporar un nou grup d’edat a l’estratègia de la dosi de reforç de la vacunació, en un moment de gran augment de contagis per la variant òmicron del coronavirus.

D’entre les possibilitats que hi havia damunt la taula, Sanitat ha decidit administrar la dosi de record als majors de 18 anys.

La nova franja, doncs, englobarà les persones d’entre 18 i 39 anys, perquè a mitjans de desembre ja es va aprovar la dosi de reforç de la vacuna per a les persones de més de 40 anys.

Ara, falta que el Departament de Salut anunciï quan obrirà les cites prèvies i s’hi hi farà per a tots els adults o bé establirà franges començant pels més grans.

Regulat els preus dels antígens

El preu màxim de venda al públic dels tests d’antígens quedarà regulat a 2,94 euros per unitat. Així ho ha acordat la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments (CIPM), i ho ha confirmat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en una compareixença posterior a la trobada, en què ha concretat que el preu és “el més assequible possible” ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img