DestacatsPlaques solars per a l’autoconsum al CAP de la Ronda Prim

Plaques solars per a l’autoconsum al CAP de la Ronda Prim

spot_img

Aquest mes de setembre s’ha iniciat la instal·lació de 75 plaques solars al CAP de la Ronda Prim de Mataró per part de l’Institut Català de la Salut (ICS). Juntament amb un CAP d’Arenys de Mar, són els primers centres d’atenció primària de la Metropolitana Nord de l’ICS que comptaran amb el sistema d’autoconsum fotovoltaic.

Es calcula que les instal·lacions fotovoltaiques generaran 42.600 kWh/any i que comportarà un estalvi d’emissions a l’atmosfera de 60 tones de CO₂ anuals. Amb el muntatge també s’hi instal·la un sistema de monitoratge que informa sobre l’estat de generació d’energia i permet fer un seguiment econòmic dels estalvis i identificar millores en els hàbits de consum.

El fet de comptar amb plaques solars contribueix a reduir el consum de combustibles fòssils i la dependència energètica amb l’exterior. A l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’ICS es preveu continuar avançant en matèria d’energia fotovoltaica, amb la instal·lació de plaques solars a gairebé un terç del total de centres del territori entre el que queda de 2022 i al llarg de 2023.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img