DestacatsL’Hospital de Mataró renova dos quiròfans

L’Hospital de Mataró renova dos quiròfans

spot_img

La inversió ha estat de 170.000 euros i està previst que cada any es renovin dos quiròfans

L’Hospital de Mataró ha renovat íntegrament dos quiròfans. Les obres, que s’han dut a terme durant l’estiu, han tingut una inversió de 170.000 euros i han permès instal·lar noves torretes d’anestèsia i cirurgia amb pantalles integrades. La previsió és que cada any es renovin dos quiròfans, per estar actualitzats amb nous equipaments i poder-se adaptar a diferents tipus de cirurgies.

També s’han instal·lat noves llums quirúrgiques LED i un sistema d’il·luminació perimetral LED regulable, amb l’objectiu de millorar la visualització i el confort, així com el consum elèctric. A més, s’han instal·lat nous paviments conductius i nous paviments antilliscants per la zona de rentat, nous sostres, i nous models de portes hermètiques i estanques.

Aquestes obres van en paral·lel al projecte d’ampliació del bloc quirúrgic, que consisteix en la construcció de dos nous quiròfans (en total hi haurà 11), una nova àrea de reanimació i una nova Unitat de Cirurgia Sense Ingrés més gran i moderna. Aquesta ampliació finalitzarà el 2024 i, juntament amb la construcció d’un nou hospital de dia oncològic, està emmarcada dintre del procés d’inversions realitzades per Infraestructures de la Generalitat amb una inversió de 10 milions d’euros.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img