MataróNotíciesUn revolucionari piano de butxaca sorgit a casa nostra

Un revolucionari piano de butxaca sorgit a casa nostra

spot_img

El Pocket Piano és un piano portàtil professional de 87 tecles i format per 10 mòduls desmuntables i dos pedals.

El 2016, Josep Berguedà guanyava el premi Creatic del TecnoCampus a la millor idea. El seu projecte plantejava una autèntica revolució en el sector musical: crear un piano portàtil. Han passat cinc anys, i aquella visió de Berguedà s’ha fet realitat. Pocket Piano ja es troba en ple procés de fabricació de les primeres 500 unitats, tindrà un cost d’uns 1.000 euros i es podrà transportar arreu.

El Pocket Piano és un piano portàtil professional de 87 tecles i format per 10 mòduls desmuntables i dos pedals. Muntat té unes dimensions de 131 centímetres de llarg i només 16.4 centímetres d’amplada. El pes del producte no supera els 4 quilos i se sincronitza amb l’smartphone, la tauleta o l’ordinador mitjançant una aplicació, fet que assegura l’emisió del so.

Democratitzar la música

Josep Berguedà va connectar amb la idea de crear un piano portàtil mentre estudiava a la universitat. El seu piano era a casa dels seus pares, a 40km de distància del centre d’estudis, i és per això que el CEO de Pocket Piano va decidir apostar per un projecte que li permetés accedir a la música durant el seu temps lliure a la facultat

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img